Berita dari Anfield

Catatan Steward Sambilan

Berita baik untuk Liverpool apabila pemain yang telah lama cedera kembali menjalani latihan penuh minggu ini

1 min read

Liverpool telah mengalami banyak kecederaan tahun ini tetapi rehat antarabangsa telah memberikan masa yang sangat diperlukan untuk pemain dalam senarai kecederaan untuk pulih tepat pada masanya untuk perlawanan Liga Perdana. Liverpool memerlukan semua tangan di atas dek kerana mereka mengejar penamat empat teratas.

Dalam berita besar untuk pasukan pertama, the Liverpool Echo melaporkan bahawa pemain sayap Colombia, Luis Diaz dilaporkan akan kembali ke latihan pasukan utama minggu ini untuk menyertai rakan sepasukannya yang akan kembali daripada tugasan antarabangsa.

Pemain berusia 26 tahun itu mengalami kecederaan pada lututnya pada Oktober dalam kekalahan 3-2 kepada Arsenal. Pada mulanya berfikir untuk kembali sekitar Krismas, penyerang itu kemudiannya memerlukan pembedahan untuk memulihkan sepenuhnya kecederaan itu.

Kepulangan Diaz akan memberikan pilihan yang dialu-alukan untuk Jurgen Klopp, yang memerlukan armada penyerang penuhnya ketika mereka memburu tempat dalam Liga Juara-Juara musim depan.

About Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.