Berita dari Anfield

Catatan Steward Sambilan

“Saya yakin Liverpool akan kembali untuk mendapatkan Bellingham”

2 min read

Hati peminat Liverpool hancur minggu lalu dengan berita hebat bahawa Liverpool telah memutuskan untuk menarik diri daripada perlumbaan untuk menandatangani Jude Bellingham.

Jurgen Klopp mengulas mengenai perpindahan sebelum perlawanan Leeds:

“Anda perlu sedar apa yang boleh anda lakukan dan kemudian bekerja dengannya. Berapa banyak wang yang kita ada dan kemudian bekerja dengan itu.

“Kami bukan kanak-kanak. Tanya seorang kanak-kanak berusia lima tahun apa yang mereka mahukan untuk Krismas dan mereka berkata Ferrari, anda tidak akan mengatakan itu idea yang baik, ia terlalu mahal dan anda tidak boleh memandunya.

“Ia adalah apa yang anda boleh lakukan dan kemudian anda melakukannya, dan bekerja dengan itu. Ia sentiasa bagaimana saya telah bekerja. Apa sahaja yang kami perlukan dan apa yang kami mahu, kami cuba sedaya upaya untuk mendapatkannya. Anda perlu menerima bahawa ini atau itu tidak mungkin untuk kami. Kami akan mengetepikan dan melakukan perkara yang berbeza.”

Sudah tentu, kita telah melihat ini sebelum ini. Sebelum Alisson menandatangani kontrak dari Roma, laporan serupa telah dikongsikan. Pemain Brazil itu tiba di Merseyside tidak lama kemudian.

Bekas penjaga gol Borussia Dortmund, Roman Weidenfeller memberitahu Sky Germany malam ini bahawa dia percaya Liverpool akan kembali untuk mendapatkan Jude Bellingham. Berita itu dikongsi oleh Jan Aage Fjortoft. Weidenfeller berada di Dortmund selama 16 tahun dan bermain lebih 300 kali untuk kelab itu.

Minggu lalu, Jan Aage Fjortoft, bercakap dengan laman web ini secara eksklusif dan memberitahu kami bahawa dia percaya pemain antarabangsa England itu masih boleh berakhir di Liverpool. (baca sini)About Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.