Berita dari Anfield

Catatan Steward Sambilan

Pemain pertahanan Liverpool mengesahkan hubungan dari pasukan Liga Perdana Inggeris

1 min read

Beberapa minggu lalu Rekod di Portugal melaporkan bahawa Liverpool telah bercakap dengan rombongan pertahanan Sporting Lisbon, Jeremiah St. Juste mengenai perjanjian yang berpotensi, yang akan menyaksikan pemain Belanda itu tiba di Merseyside.

Kini pemain berusia 26 tahun itu mengesahkan dia mempunyai hubungan langsung dengan pasukan Liga Perdana dalam perkembangan menarik, walaupun dia tidak menamakan kelab itu.

Bercakap kepada Voetbal Zone, orang Belanda itu berkata:

“Oleh kerana saya tidak bermain segala-galanya pada awal musim ini, saya secara ringkas mempertimbangkan pinjaman kepada Eredivisie musim sejuk lalu.

“Dua kelab terkemuka Belanda bertanyakan tentang saya. Saya memikirkannya secara ringkas kerana saya masih merasakan bahawa di Eredivisie anda layak untuk Oranje dengan lebih cepat.

“Sementara itu, saya sangat gembira saya tinggal di sini. Kemudian anda melihat seberapa cepat ia boleh pergi. Selepas perlawanan menentang Arsenal, terdapat minat dari puncak Liga Perdana.

Terpulang kepada saya untuk meneruskan prestasi ini dan menunjukkan kepada jurulatih kebangsaan bahawa saya benar-benar mahukannya. Akhirnya, sudah tentu, pilihan terpulang kepadanya.”

About Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.