Berita dari Anfield

Catatan Steward Sambilan

LAPORAN: Liverpool menghidupkan semula minat terhadap pemain pertahanan muda Southampton

1 min read


Kredit: Getty Images

Liverpool telah dikaitkan dengan beberapa pemain pertahanan untuk jendela perpindahan akan datang, ketika Jurgen Klopp memulakan rombakan skuadnya.

Dean Jones mendedahkan kepada GIVEMESPORT bahawa The Reds boleh menghidupkan semula minat lepas terhadap pertahanan tengah Southampton, Armel Bella-Kotchap.

Jones melaporkan bahawa Liverpool telah berminat dengan potensi perjanjian untuk Bella-Kotchap sebelum pemain Jerman itu berpindah ke Southampton pada musim panas lalu dari VFL Bochum.

bahasa Sepanyol penerbitan juga telah mengaitkan Bella-Kotchap dengan perpindahan ke Anfield.

Pemain berusia 21 tahun itu juga disukai oleh Arsenal, yang akan berada dalam pasaran untuk mendapatkan pertahanan tengah pada musim panas.

Jones berkata, “Tahap prestasi Bella-Kotchap, walaupun dalam masa yang sukar mereka cukup bagus. Sukar untuk mengetahui dengan tepat siapa yang sanggup menerkamnya, tetapi untuk mengetahui di mana dia berada sebelum dia datang ke Saints.

“Liverpool akan memerhatikannya sebelum ini, saya tidak tahu sama ada mereka akan mencari untuk kembali untuk mendapatkannya, tetapi mereka pernah meminang sebelum ini. Arsenal boleh melihat sekali lagi, mengetahui bahawa mereka mungkin perlu membuat tandatangan di kawasan padang itu.

“Jadi ia akan menjadi menarik untuk melihat sama ada mereka menghidupkan semula minat.”About Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.